äppelsylt kokades 2013-09-13, satt framför TV;n skalade och skar i bitar,
sen ner i grytan,
Recpt;
1 kg äpplen
1/2 dl vatten
1-2 dl strösocker
1 1/2 krm askorbinsyra per liter mos/sylt
uppdatering följer.....
sid 580 i bonniers kokbok
fortsätter med tankar om att odling ska vara roligt och lättsamt, alla har olika förutsättningar. själv har min ork genom sjukdom ellimenerats , Jag får anpassa odlingen efter det, och gudhjälpemig kanske be om hjälp med vissa saker,
https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/kunskap--guider/hallbart-friluftsliv/torka-din-egen-friluftsmat---en-kom-i-gang-guide/...
1 kommentar:
vill ha en sån granne jag också :-)...som kommer med äpplen alltså. Härligt med hemlagat äppelmos.
Skicka en kommentar